Onze merken

Amefa ontwerpt, produceert en levert producten voor in de keuken en op tafel. Van bestek tot gietijzeren braadpannen en keukenmessen. Onze merken Amefa, Richardson Sheffield, Lou Laguiole, Cuisinox en Sabatier Trompette leveren wij aan horeca, retail en consumenten. 

Amefa

Als je uit eten gaat, is de kans groot dat je daar met Amefa bestek eet. Al tientallen jaren zijn wij de grootste leverancier van bestek in de horeca. En dat is niet zonder reden. Al sinds 1931 maakt Amefa bestek met oog voor detail en altijd in het nu. Écht Nederlands meesterschap. Ons assortiment varieert van tijdloze besteksets met elegante lijnen tot trendy gekleurd bestek, vrolijk kinderbestek en bestek met een bijzondere afwerking – passend bij elk budget. Voor iedereen bij wie zelfstandig eten niet vanzelfsprekend hebben wij aangepast bestek. Wij zijn er voor de dagelijkse genieters, de liefhebbers en de fijnproevers. Voor iedereen die weet dat écht meesterschap voor altijd is.

Richardson Sheffield

Richardson Sheffield is sinds 1839 uitgegroeid tot toonaangevende producent op het gebied van keukenmessen. Wist je bijvoorbeeld dat wij als allereerste houten messenblokken maakten? Bij Richardson Sheffield zijn wij continu op zoek naar technische innovaties. Dat zie je terug in de kwaliteit en het toonaangevende design van onze keukenmessen. Het assortiment omvat toegankelijke startersets tot uitgebreide professionele keukenmessensets van de hoogste kwaliteit. 

Lou Laguiole

Een goed gedekte tafel kan niet zonder mooi bestek. Met het Franse Lou Laguiole creëer je een rustieke sfeer op tafel. De authentieke vormgeving herken je misschien wel van een restaurantdiner. De karakteristieke kleuren en uitgesproken designs maken dit bestek tot een absolute musthave. Maak van jouw eetmoment een waar genietmoment met Lou Laguiole.

Cuisinox

Joie de vivre, daar staan wij voor. Bij Cuisinox maken wij pannen voor iedereen die geniet van het goede leven met een passie voor koken. Ons zorgvuldig gekozen assortiment is ontwikkeld om alle gerechten mee te kunnen bereiden. De bijzondere designs in vrolijke kleuren toveren een lach op je gezicht. Dat is nog eens leuk koken! Bij Cuisinox stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze producten. Onze pannen zijn gemaakt van dik staal en robuust gietijzer waardoor zij lang mee gaan.

Sabatier Trompette

Hoge prestaties en een uitzonderlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat zijn de kenmerken van Sabatier Trompette keukenmessen. Ons merk is al jarenlang beroemd om het ergonomische ontwerp van kwalitatief hoogstaande keukenmessen die worden gebruikt door horecaprofessionals over de hele wereld.