Valentijn: verras je geliefde met Amefa

Lang leve de liefde. Valentijnsdag is bij uitstek het moment om je geliefde te verrassen met een leuk cadeau. Denk aan latte lepels voor de barista, gebaksvorkjes voor de zoetekauw, steakmessen voor de carnivoor of een complete bestekset voor jullie romantische diner samen.

Cadeaus voor hem

Cadeaus voor haar

Trending in onze shop

Goud bestek geeft je tafel een luxe en moderne uitstraling.

Bekijk goud bestek

Zwart bestek van Amefa is stijlvol, mysterieus en helemaal van nu. 

Bekijk zwart bestek

Met dit elegante hoogglans steakbestek in huis zit je goed.

Bekijk Chuletero steakbestek

Nog meer cadeautips

Heb jij deze besteksets van Amefa al voorbij zien komen op social media?

 

 

Valentijnscadeaus

Op zoek naar het perfecte cadeau voor hem? Iets bijzonders voor haar? Het kan best een uitdaging zijn om een leuk valentijnscadeau te vinden. Je vindt hier de leukste cadeautips om jouw geliefde mee te verrassen. Veel plezier met geven!

Ben je op zoek naar een trendy cadeau? Een goudkleurige bestekset staat stijlvol en feestelijk bij iedere tafelsetting. Daarnaast is goud bestek gemakkelijk te combineren bij verschillende interieurstijlen. Een iets subtieler alternatief is champagnekleurig bestek. Net zo goed helemaal on trend. Misschien kies je wel voor mysterieus en elegant zwart bestek. Heeft jouw dierbare nog geen steakbestek in de keukenlade? Dan is het elegante en vlijmscherpe Chuletero steakbestek van Amefa een goede cadeautip!

Ook met een cadeaubudget tot 20 euro kun je goed uit de voeten. Wat dacht je van latte lepels voor de liefhebber van speciaalkoffie? Of sierlijke theelepels voor de theeleut? Robuuste steakmessen met een gehamerde afwerking of een chefwaardige pepermolen met keramisch maalwerk: ook onder de 20 euro zijn er veel originele cadeaus om te geven tijdens de feestdagen. Succes gegarandeerd! 

 Het perfecte geschenk voor iedereen met een voorkeur voor strakke lijnen en modern design: dat is een Soprano bestekset van Amefa. Deze set is ook verkrijgbaar in het zwart. Zo mooi! Of is jouw dierbare meer een meat lover? Denk dan eens aan steakbestek. Bijvoorbeeld de Royal Steak steakmessen van Amefa. Deze messen worden geleverd in een houten cadeauverpakking. Steakmessen van Amefa zijn niet alleen een lust voor het oog, je snijdt er ook moeiteloos mee door ieder stuk vlees, vis en vega.