Musthave van nu: mat zwart bestek

 

Mat zwart bestek is de absolute musthave van nu. Want zwart kleurt, net als zilver, overal goed bij. Dat geeft je veel verschillende opties voor de aankleding van de tafel. Ook heeft zwart bestek met een matte afwerking een stijlvolle uitstraling en is het perfect voor speciale gelegenheden. 

Mat zwart in je interieur

Mat zwart is een echte interieurtrend van nu. En hoewel trends komen en gaan, lijkt deze here to stay. Mat zwarte woonaccessoires zijn de afgelopen jaren namelijk een belangrijke rol gaan spelen in veel verschillende keukens en woonkamers. Mat zwart bestek geef je de mogelijkheid om eindeloos verschillende kleuren en structuren te combineren. Dat maakt deze trend al langere tijd erg populair.

Stijlvolle uitstraling

Mat zwart bestek zorgt moeiteloos voor een stijlvolle uitstraling aan tafel. Ga eens voor een gewaagde all black tafelsetting of zorg juist voor veel contrast door het bestek te combineren met witte borden en servetten. Ook kleurt mat zwart bestek prachtig bij servies in aardetinten en in combinatie met goudkleurige accessoires. Het recept voor een geslaagd etentje!

Perfect voor speciale gelegenheden

Wat is er mooier dan mat zwart bestek gebruiken voor speciale gelegenheden? Dek je tafel op een uitgebreide manier voor een kerstdiner of etentje met vrienden en haal het bijzondere bestek uit de kast. Door te kiezen voor mat zwart bestek zullen je gasten onder de indruk zijn van jouw stijlvolle tafelsetting. 

Mat zwart bestek van Amefa

Amefa heeft verschillende modellen zwart bestek. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 


Over Amefa

Als je uit eten gaat, is de kans groot dat je daar met Amefa bestek eet. Al tientallen jaren zijn wij de grootste leverancier van bestek in de horeca. En dat is niet zonder reden. Al sinds 1931 maakt Amefa bestek met oog voor detail en altijd in het nu. 

Lees verder